Tuesday, April 22, 2014

GUAN ENG CELAKA MENIPU!! 50 ANGGOTA PDRM BERKAWAL MAJLIS PENGEBUMIAN KARPAL SINGHDakwaan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng, bahawa Polis tidak menjaga keselamatan awam ketika perarakan pengkebumian mendiang Karpal Singh adalah tidak benar.

“Lebih 50 anggota polis bertugas sepanjang emapat hari orang ramai memberi penghormatan terakhir kepada Mendiang karpal Singh sehinggalah hari pembakaran mayatnya ahad lepas.

Ketua Polis Pulau Pinang Abdul Rahim Hanafi berkata anggota juga ditempatkan di kediaman mendiang di Jalan Utama dan dua stesen bergerak Polis diletakkan dalam kawasan Dewan Sri Pinang semasa hari terakhir memberi penghormatan Ahad lalu.

“Saya juga mengarahkan polis trafik mengiringi mayat mendiang dari Juru sehingga ke rumahnhya di Jalan Utama pada hari kematian.”

Sementara itu, anak Karpal Singh menulis dalam twitternya mengucapkan terima kasih kepada PDRM yang membantu keluarga mereka sepanjang dari masa kemalangan hingga majlis terakhir ahad lalu.

Petikan Mykmu.net

3 comments:

Anonymous said...

Pada DAP dan PKR jangan marah2 nak fitnah2 PDRM..hina PDRM nanti kalau accident, mayat bergelimpangan atas jalan raya ke, kereta terhumban dalam gaung ke, kereta tercampak dalam laut ke..PDRM jugalah yang dating tolong. PDRM jugalah yang angkat mayat, PDRM jugalah yang tolong hantar ke hospital pada yang cedera...kalau tak SIAPA lagi kan? Rakan2 politik tak kan nak kotorkan tangan mereka untuk ni semua.

Terima Kasihlah pada PDRM selama ni...kalau tak ada PDRM bayangkan apa akan jadi pada Negara ini, terlalu ramai kiasu, terlalu ramai yang jahat2...

Anonymous said...

LGE nak politikkan issue Kapal mati, tak da benda lain ke si LGE ini, patut kau ajak rakyat pengikut DAP buat 100 hari berkumpul di dewan, puja kapal,.tak kisah lah nak main gendang ke, nak main biola cina ke, apa saja, jangan lupa ajak menangis beramai ramai kuat kuat untuk kapal ..

art said...

KALAU JENIS RBA CAM NI, MEMANG BETUL LA DIA NI SORANG DARIPADA RBA.

TANGKAP JE RBA NI.