Thursday, May 29, 2014

CADANGAN BERNAS BEKAS IGP!

“Oleh itu pihak yang bertanggungjawab seperti Polis Diraja Malaysia, Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKM) serta Jabatan Peguam Negara perlu tegas dalam menghukum mereka yang tidak bertanggungjawab ini.

3 comments:

Anonymous said...

Akui kebenaran apa yg dikatakan olih bekas IGP..persoalannya berani kah Polis, Skmm dan Jabatan Peguam Negara nak ambil tindakan keatas penderhaka negara ni...berani kah..setahu dan seingat saya Polis tulus melakukan siasatan..dan majukan ke Pejabat AG..ada tindakan diambil?..Skmm..lagi lah pondan..Kalau pesalah tu Melayu sikit punya cepat lah tindakan di ambil..tapi kalau pembangkang terutama cina dan india..ada tindakan ke...????
Dah berapa banyak repot polis mengenai pelbagai kesalahan yg dibuat olih pembangkang telah diambil tindakan??
Rasa rasanya mereka di Pejabat AG termasuk AG sendiri patut dah lama letak jawatan kerana terlalu banyak kegagalan yg menghampakan rakyat yg menyokong kerajaan telah dilakukan...sungguh mengeciwakan.

Mak Bedah said...

PM Lee Hsien Loong sekarang menghadapi cabaran tuduhan palsu terhadap Central Provident Fund (CPF) atau Tabung Pusat Kewangan Singapura.

Nama Penuduh : Roy Ngerng berumur 33 tahun.
Pekerjaan: Penjaga kesihatan atau Health care worker.
Kelulusan: Filasafah dari NUS.

Kes penuduhan Roy Ngerng dalam blognya : Menuduh PM Lee Hsien Loong menyalahgunakan CPF dan membezakan antara korapsi CPF dengan korapsi penganut Kristian dari City Harvest Church.

Ngerng akan meletus penuduhan lagi tentang skim pensyen Negara.

Yang palih mengerunkan ialah dia seorang ‘homoseksual’.

Nampaknya penyebaran homoseksual sudah merebak dari KL ke Singapura.

Yang paling jijiknya pengaruh si tua datuk seri dari KL yang menjadi dalang penyebaran LGBT masih berleluasa kerana tiada hukuman dari Jabatan Peguam Negara Malaysia.

Itulah hakikat manusia homoseksual kerap melemparkan ‘fitnah’ tanpa bukti sah kepada pemimpin Negara.

mae said...

NEW WORLD ORDER mungkin sudah diikuti oleh pemimpin tertinggi kita dan ketua-ketua penjawat awam yang berkaitan.