Wednesday, May 28, 2014

DAP BELA PENGGANAS TAMIL??Timbalan Ketua Menteri II Pulau Pinang P. Ramasamy mencabar Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar mengemukakan bukti kukuh bahawa tiga rakyat asing yang ditahan Ahad lepas adalah anggota pengganas Liberation Tigers of Tamil Eelam (LTTE).

3 comments:

Anonymous said...

Saya bukan penyokong DAP

Tetapi saya percaya DAP pasti menang di Telok Intan berkat daripada " doa " para ulamak dan tokguru Pas dan dengan undi solid daripada ahli2 Parti Islam Semalaysia (Pas) kepada calon Dyana yang tak bersetuju dengan perlaksanaan hukum Hudud.

Lihat lah betapa masinnya " doa " para ulamak dan tokguru Pas kepada Ram Karpal Singh di Bukit Gelugor. Sudah terbukti beb, walau pun Ram Karpal Singh itu mati2 tolak perlaksaan hukum Hudud. Siapa menang di Bukit Gelugor beb ? Sedangkan Mohamad Nabi Bux yang bercita2 serta berniat nak laksanakan Hudud kalau menang pun sampai hilang taruhan. Phuhhhhh... punya lah power nya doa ulamak Pas ini.

Telok Intan DAP lagi....

Ana Muslim

Anonymous said...

P Ramasamy Bapa Liberation Tiger Tamil Elam Pendek!!!

Anonymous said...

Just nak bertanya.

Adakah kempen semacam ini boleh mengubah pendirian orang cina yang sememangnya menaruh harapan kepada DAP atau orang Pas lebih mempercayai DAP daripada Umno.

Berkempen lah secara yang pro. Contohnya, bangkitkan isu. Pas nak laksana Hudud, tapi DAP bantah, sedangkan Umno sokong. Dalam PRK ini Pas pula matian2 berkempen untuk pihak yang membantah perlaksanaan Hudud.

Biar pengundi bertanya. Pas ini parti islam kah atau parti yang bertopengkan islam. Setidak2nya bakal menyentuh perasaan pengundi2 atas pagar atau ahli2 Pas yang bukan jenis karat hijau untuk membuat keputusan sebelum membuang undi.

Ana sekadar mencadangkan saja.

Ana Muslim