Thursday, May 22, 2014

JOM CIPTA DIALOG DENGAN PIC INI!


9 comments:

Anonymous said...

Aku nak bontot ko plakk....

Eh ehhh.... jgnn ....aku nak yg moda bukan atokk....

Ali said...

ingat yang itu saja bengkok, rupanya yang di luar pun bengkok!!! woiii aku sepak ni kang!!!

mat13 said...

Anwar: Adam boy ko jangan ingat abang sakit tangan abang takbole lawan. Abang tengah pakai kain ni....heheheheheh

Adam : Eh tolong bang Anu.... .errr saya berjin lagi heheheheh

Anonymous said...

may i fuck u today...ohh no no no not my taste

Anonymous said...

Belakang boleh kasi hentam

AwangLiku said...

ha ha ha tipah tertipu lagi..

Anonymous said...

Orang Islam Perlu Cerdik

1. Jangan marah kepada DAP bila DAP tolak atau bantah perlaksanaan Hudud ... sebab DAP itu diterajui oleh orang kafir.

2. Jangan marah kepada MCA bila MCA tolak atau bantah perlaksanaan Hudud ... sebab MCA itu diterajui oleh orang kafir.

3. Jangan marah kepada Gerakan bila Gerakan tolak atau bantah perlaksanaan Hudud ... sebab Gerakan itu diterajui oleh orang kafir.

4. Jangan marah kepada MIC bila MIC tolak atau bantah perlaksanaan Hudud ... sebab MIC itu diterajui oleh orang kafir.

5. Jangan marah kepada Pas bila menyokong pihak2 yang tolak dan bantah Hudud ... sebab itu saja cara Pas cari makan.

6. Jangan teruja bila Pas kata nak laksana Hudud di Kelantan ... kerana benda itu tak akan menjadi selagi Nik Aziz hidup, Hadi Awang hidup, Mat Sabu hidup, Lim Kit Siang hidup, Lim Guan Eng hidup dan Anwar Ibrahim hidup, walau pun Karpal Singh sudah kembali ke rahmatullah untuk meneruskan perjuangan " over my dead body for Hudud and Islamic State " di alam akhirat.

Celek lah wahai orang islam. Buka lah minda kamu wahai orang islam.

1. Islam bukan duduk pada serban dan jubah, juga bukan pada kopiah putih dan janggut.

2. Islam juga bukan duduk pada bibir yang pandai hafal sebaris dua surah dan hadis.

3. Islam tidak duduk pada bibir yang pandai menyebut istilah2 dalam bahasa Arab.

Sedar lah wahai orang islam 3 perkara ini sudah digunakan secara maksimun oleh musuh islam untuk menghancurkan perpaduan umat islam.

Islam adalah agama. Islam adalah kepercayaan. Islam adalah satu cara hidup yang mendidik dan membentuk manusia hidup sebagai manusia seperti mana yang dimahukan oleh pencipta manusia itu sendiri.

Anonymous said...

Anwar - ko pegi masok bilik skang ak nk wat spot cek kt lobang kunyit ko
Adam - xnk2..jubo I pedihh ni baru lpas cirit..kang I cirit kt muka u

Anonymous said...

Meh lah I nak bontot u karipap pon i dah beli ni.......