Tuesday, May 6, 2014

Setelah Setahun,Air Asia Beri Jawapan Bodoh Untuk Elak Pindah KLIA 2Berdasarkan twitter pemiliknya, Tony Fernandes hari ini, dan maklumat terbaru yang kami terima, Air Asia hampir pasti tidak akan berpindah ke KLIA 2 pada 9 Mei ini seperti yang dijanjikan mereka minggu lalu.

Hari ini Tony Fernandes membuat beberapa komen di twitternya yang memberi gambaran beliau tidak begitu gembira dengan perpindahan pada 9 Mei 2014 dan mahu masa yang lebih panjang. Beliau seolah-olah memberi isyarat bahawa MAHB tidak memberi masa yang cukup kepadanya.

“Kami MAHB perlu memastikan LCCT terus berfungsi sepenuhnya sehingga 9 Mei. MAHB memberi kami sehingga 9 Mei, kami mahu lewatkan lagi.”

Dalam salah satu entri lain, Tony seolah-olah mengejek MAHB bahawa mereka bernasib baik mempunyai Air Asia, jika tidak mungkin tiada penumpang di KLIA 2Baca Lagi Kupasan Menarik Disini

2 comments:

Anonymous said...

Kepala hangguk ko la keling pariah!

Anonymous said...

Dengar aa complain tak mau staff park di open long term parking sebelah hotel sama2..konon x jamin keselamatan..staff kena bayar rm60 sebln..membebankan..kalu blh aa semua nak free..ngapa bongkak sgt..hrp2 MAB jgn layan org2 ni..