Tuesday, May 13, 2014

#MATSAIDMOVE TAK PASAL-PASAL HILANG 1 NEGERI- HAJI HADI AKAN MENGHADAP TUANKU SULTAN TERENGGANU


10 comments:

Anonymous said...

Padan muka Najib dan mereka-mereka yang bersekongkol dalam perkara ini.

Anonymous said...

One ups...well najib...?

Mualaf said...

Saya cadangkan beberapa adun di perak ikut cara matsaid.....terlalu bnyk penyamun dan penyangak dlm pejabat bigboss perak.....sprm tak pandang pun aduan yg di hantar kpd sprm.... Selagi sprm tak bertindak....perak akan hancur....tapi hal2 sebegini tidak menjadi prioriti in umno kini..umno hanya pandang puak2 yg dpt sumbang duit ke pocket masing2. . Org yg cuba membawa perubahan walaupun bersih tidak akan di iktiraf

Anonymous said...

Bodoh punya najib
Penat2 kami org bwh buat keja bg umno memang. Tp org atas buat keputusan mcm haramjadah. Buat parti mcm harta sendiri. Mentang2 pak dia bekas PM. Pak menakan dia bekas PM. haramjadah la hang najib oi !!
Kalau malaysia ni jatuh kt cina pendatang, keturunan hampa x susah dah. Duit harta berguni2. Tp kami ? Anak cucu kami ?

Sedih sgt2 dgn apa yg berlaku2
Terlalu gelojoh nak kaut duit royalti minyak kot mcm pak lahanat dan anjing2 sekeliling dia

Anonymous said...

Betul2. Padan muka najib. Terbaik la najib. Pelingkup punya najib.

Anonymous said...

Pandainya penasihat Ah JIb Gor...satu lagi negeri bakal bertukar tangan kepada pembangkang..

Anonymous said...

menuduh tu tak baik, mana kita tahu apa berlaku dalam politik tganu, tak kan keluar dari jadi MB terus jadi bebas, kalau ini cara berpolitik ini memang kotor sekali, rakyat tertipu dengan perjuangan pemimpin, ada self interest,..apa pun kita harap melayu bersatu...mungkin najib tak terlibat sebab tganu di pimpin oleh MB bukan najib, najib cuma terima report saja,,dan kalau report tu benar, patut lah...tapi dari gaya mat said ni, keluar pintu depan masuk pintu belakang, tikam dari belakang, sememang nya mat said ni pendendam
dan pemimpin begini tidak menunjukkan quality pemimpin terbaik..luar saja Nampak baik tapi dalaman nya tak seperti apa yang di tonjolkan..

Anonymous said...

Aku yakin umno buat begitu untuk susun semula kekuatan mereka diterengganu. Tetapi mereka lupa selagi berurusan dengan manusia selagi itulah kuasa yang diutamakan. Bukan padan muka najib, padan ler muka orang melayu . Zaman kini kita perlu melayu bersatu untuk menghadap kafir laknat. Kalau parti tu memerintah adakah mereka boleh bantu melayu untuk tingkat ekonomi. Kebanyakkan melayu kerja dengan mereka, saya bimbang mereka layan melayu macam anjing kurap. Pejabat buruh sekarang ni pun tak boleh diharap bayangkan jika mereka memerintah apa nasib anak melayu. Sedangkan hukum tuhan mereka boleh main inikan pulak rakyat biasa macam saya.

Anonymous said...

Sedih sangat. Di sinilah memperlihatkan kebodohan Najib dalam meneraju parti. Demi seseorangan sanggup hilang sebuah negeri. Move yang checkmate diri sendiri. Terasa bodoh sesangat.

Anonymous said...

Tak baik tuduh Datuk Seri Najib PM kita macam awak semua... Berdosa!
Datuk Ahmad Said tu jenis ketegag, janji pada Najib nak letak jawatan genap 1 tahun pada 10/5/2014, alih2 dia sengaja cari pasal buat kenduri kawin anak dia lewat dari itu pada 17/5/2014 (sengaja nak cari gaduh). Yang salah cuba lawan tokeh tunjuk keras kepal bukan Najib, tapi Ahmad Said lah. Itu pun tak boleh fikir ke?