Thursday, July 23, 2015

ADA RAKYAT SARAWAK YANG MAHU BRITISH KEMBALI MEMERINTAH

“Kita memantau apa yang mereka sebut , mesej-mesej yang mereka buat.Kita tak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan terhadap mereka"

KLIK SINI Untuk Berita Penuh

1 comment:

Anonymous said...

DAJAL betul nya puak TERORIS PEMISAH Sarawak ni – dahlah si puak RASIS ni HINA Negara Islam MERDEKA dan BERDAULAT kita ni dgn. bahasa PENJAJAH British/Zionis-BABI sbg. 'Malaya'; lepas tu seolah Sarawak tu bukan sebahagian dr. Malaysia!

Sepatutnya KDN/PDRM ambil TINDAKAN bawah AKTA HASUTAN pasal BENDERA KRISTIAN Penjajah British/Zionis-BROOKE BABI tu, dan juga bawah Akta TERORISMA ke atas PENGGANAS-PENGGANAS Kristian DAPBANGKAI/PKRHOMO ni (asyik-asyik PENGGANAS Islam saja yg. ditangkap) ni yg. tak habis-habis utk. MENGHURU-HARAkan NEGARA ISLAM MERDEKA dan BERDAULAT kita ni serta ingin menjadikan Sarawak sbg. negeri KRISTIAN yg. diJAJAH TUAN depa, Barat/Zionis-ISrael!

Patutnya juga NGO-NGO Barat/Zionis spt. Bruno Manser Foundation dan S. repot tu diHARAMkan di bawah Akta TERORISMA! Kalau kat Barat/ISrael; MASJID-MASJID pun dan NGO-NGO Islam sewenangnya diTUTUP dan diHARAMkan serta umat Islam diTANGKAP-tanpa bicara, di bawah Akta TERORISMA - tak dak pula bising penyokong HIPOKRIT 'hak asasi/demokrasi'-Barat/Zionis PENIPU tu?!

Ramai dr. ejen-ejen Barat/Zionis ni telah berjaya MENYAMAQ sbg. PELANCONG/NGO di Sarawak/Sabah melalui pertolongan EJEN-EJEN tempatan depa dari puak TERORIS KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRHOMO yg. termasuk puak PENGGANAS PEMISAH Sabah/Sarawak ni (termasuk yg. MENYAMAQ sbg. penyokong K'jaan) yg. disyaki juga berSARANG di JPA yg. STRATEGIK dan PENTING!

Dan tak ke GANJIL ni! ‘NGO‘ BMF, yg. asyik KACAU Sarawak mcm. SRepot-PENIPU tu, adalah disyaki EJEN Perisik Jerman/ISrael (Jerman adalah DALANG DUA MUKA-KEPARAT yg. amat pro-ISrael dan disyaki MENGUASAI EU/NATO - sekrg. depa cuba PERDAYAkan Iran dgn. cara memaksa Iran berbaik dgn. ISrael selepas perjanjian Nuklear terbaru) - juga berpusat di serta Basel, Switzerland spt. JustoPEROMPAK tu (Basel telah jadi seolah tanah jajahan Jerman) serta di SingaPORK (pusat-CIA-MI6/Mossad/NATO di Asia Tenggara - lihat di - http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html, THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, September 2, 2009)!

Nek Tempoyak.