Monday, September 7, 2015

TUMBANG NAJIB- CLARE MENGAKU GUNAKAN TUN MADEY



2 comments:

Anonymous said...

Tun madey mmg ada agenda tersirat!!!??
Buat apa susah payah nak ikut bershit 4...
Dia nie klu ada org kacau idea dan impiannya...habis hancur org itu dikerjakan...
Tengoklah pak lah...hanya krn membatalkan projek jambatan bengkok...habis dihentamnya org tua tu..Sehingga kemenangan besar bn era pak lah disindir penuh sinis...
Pendapat aku jer lah...najib disanggah tun madey krn najib dan kabinetnya enggan jadi keldai atau boneka kpd dia.Mgkin madey ingat najib yg naif tu bodo dan senang diperguna.
Cukup2 lah tun oi...kroni2 dan anak2 dah kaya raya...klu kata sayang parti, sayang negara...bukan jadi munafik ikut bershit 4.Ada bnyk cara kita boleh sumbangkan.
Niat busuk...lama2 terbongkar jua...
Swk report kawan nuar...kenapa madey nak ikut swk report???Ganti nuar ker!!!??

Anonymous said...

Anwar dah kena sumbat masuk penjara

Rasanya ada sorang lagi akan follow

Org tua dah tak sedar diri.....Konon nak menyelamatkan Malaysia.....Porahhhh